Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Missoni voor H&M

Door Tiany op 23.04.2009

Amai, net nu we aan het kamperen zijn voor H&M, omdat deze fashionstore vandaag de Matthew Williamson collectie lanceert, passeert een postduif met wel very hotnews! Jawel, Matthew hangt nog maar net in de rekken en we denken al aan de volgende designercollectie om van te smillen ;o) zo is Belmodo.tv wel!

missoni200x350_1 missoni200x350_2

Het gerucht doet de ronde dat Angela Missoni de volgende topontwerper is waar H&M mee zal werken. De 55-jarige Angela is ongetwijfeld zwaar geïnspireerd daar haar eigen dochter en IT-girl Margherita...Ze wil graag de 'jongere ladies' laten kennis maken met Missoni en ziet natuurlijk in H&M de perfecte partner. En wij in haar want Missoni staat garant voor véél kleur, denk maar aan de regenboogprints en frisse breisels, die toch ook redelijk prijzig zijn...dus you go girl, Miss Missoni!

missoni220x198 missoni220x198_a_m_copy Mama&dochter Missoni love H&M!

Maar voor het zover is, willen we jullie nog even attent maken dat je dus NU NU NU ;o) Mister Matthew kan kopen in H&M Brugge, Brussel, Gent & Antwerpen! Goodluck en move over want wij gaan de hele collectie kopen! ;o) of toch een complete tenue hoor!

page loaded