Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Kanye Louis Vuitton campagne

Door Tiany op 21.04.2009

We hadden jullie al eerder beelden laten zien van de sneakers die "King of the Front Rows" Kanye West ontwierp voor Louis Vuitton. De creaties werden namelijk voorgesteld tijdens de f/w Louis Vuitton mannencollectie show in Parijs en dit al in januari. Het was echter wachten tot nu op de eerste beelden van de campagne van de West - Vuitton samenwerking et voilà, bij deze de beelden die hier en daar een zeer geschoren en blote Amber Rose (aka het aanhangsel/lief van Mr. West) showcasten waardoor de focus allesbehalve naar de flashy Kanye sneakers gaat ;o)

kanye-west-louis-vuitton-sneakers_04 kanye-west-louis-vuitton-sneakers_01

Gezegd moet worden dat de Kanye Vuitton sneakers echt wel ultra cool zijn, helaas weer een beetje aan de dure kant, reken op een bedrag van ongeveer € 1000, wat mij redelijk prijzig lijkt in tijden van recessie! Voor wie dan toch kan niet weerstaan aan de fabuleuze looks van deze sneakers, je hebt tot begin juni de tijd om het bedrag bij elkaar te sparen. Good Luck! 

kanye-west-louis-vuitton-sneakers_02     

page loaded