Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jani lanceert Yourstylist.be

Door Angelique op 20.04.2009

site400x300

Collega fashionlover, stylist en schatje van een meneer Jani Kazaltzis pakt deze maand uit met "DOEN! Jouw vorm, Jouw stijl, Jouw leven", een boek waarbij hij vrouwen leert afstappen van de zogenaamde ideale maten. Met deze modebijbel vol handige tips & tricks onthult Jani de geheimen van de juiste outfit voor jouw figuur...een filosofie waar wij helemaal achterstaan, aangezien er voor elke lady wel de nodige lingerie, kledij en accessoires bestaan die voor de juiste proporties kunnen zorgen.

boek220x300 Klik hier om het boek online te bestellen!

Naast het boek kan je vanaf nu ook dagelijks 24 uur op 24, zeg maar, www.yourstylist.be  raadplegen. Met deze onlinegids wil Jani jou en je vriendinnen helpen met al jullie fashionvragen.

Met  www.yourstylist.be kiest Jani voor jou persoonlijk kleren uit en je geniet van talrijke voordelen, kortingen enz...we like! Je leest er alle getuigenissen van de leden. Je kan ook foto's en filmpjes van alle evenementen van Your Stylist bekijken. Elke maand wordt 1 lid uitgekozen om samen met Jani te gaan shoppen! Nice!

Die persoonlijke aanpak Ã  la "we delen fashion met alle andere lovers", oh o o we like that baby! Net zoals wij van Belmodo.tv dat doen, Jani keep spreading that love please! ;o)

page loaded