Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De YSL Musical

Door Tiany op 16.04.2009

Voor wie na de "Coco avant Chanel" hype nog niet genoeg heeft van designers en hun stories... hebben wij goed nieuws, want ook Yves Saint Laurent krijgt naar alle waarschijnlijkheid zijn plaatsje in the spotlight! Weliswaar in de vorm van een musical en dus op de planken, wat wij uiterst origineel vinden. Singer & Songwriter team Alain Chamfort en Pierre-Dominique Burgaud hebben de krachten verenigd en nummers geschreven over de genie die Yves Saint Laurent was, van zijn succesvolle carrière bij Dior tot de start van zijn eigen couturelabel. Bij deze kunnen we je alvast ook melden dat zijn Yves Saint Laurent's levenspartner Pierre Bergé al een deel van de nummers heeft beluisterd en dat hij in de wolken is met het resultaat, dat blijkbaar zeer goed en  ontroerend zou zijn...we kijken dus uit naar de YSL musical!

yves_saint_laurent_musical_01

page loaded