Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trinny & Susannah in the house!

Door Angelique op 14.04.2009

Een aantal maanden geleden lieten we jullie al meteen weten dat de "Magic Knickers" van stijlqueens Trinny & Susannah er aankomen.
Wel, op woensdag 6 mei komen de 2 zotte fashionladies die (w)onderbroekjes in de Stadsfeestzaal in Antwerpen aan ons land voorstellen! Belmodo.tv heeft alvast een ontmoeting met de fashionqueens gearrangeerd!

Nog even uitleggen waarvoor de Magic Knickers staan, want wij hebben ze al getest en meteen goedgekeurd! Echt waar, deze figuurcorrigerende slips en panty's zorgen voor het juist liften van de bips! Ze maken de buik plat én slanken de dijen af....Ideaal dus om te dragen onder je partyjurkje. Toegeven dat het iets minder sexy oogt naar je partner toe eens je jurkje uit is, maar het resultaat mét kleren aan is echt magisch en bovendien kan je nog steeds het licht doven ;o)

trinnyen_sussy_01

Wie dus net zoals ons zin heeft in een ontmoeting met de madammen, komt best op woensdag 6 mei naar de Stadsfeestzaal, naar het schijnt zullen de ladies mensen uit het publiek halen voor een echte Trinny & Susannah make-over, wauw! En euh... be prepared want rechtuit zijn ze wel én we love that! ;o)

page loaded