Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Celebs gespot in Matthew Williamson voor H&M

Door Tiany op 13.04.2009

matthewkaty_02

Terwijl de rest van de wereld nog wacht op donderdag 23 april, de dag waarop de Matthew Williamson collectie eindelijk in de H&M rekken zal liggen, zijn er hier en daar al wat celebs gespot in de kleurrijke creaties van de Brit. Katy Perry en Nicky Hilton vielen beiden voor het bauw jurkje met typische MW veren print, onze complimenten naar Katy, die het jurkje wat mij betreft met nét iets meer stijl weet te dragen. Dan is er ook nog actrice Ginnifer Goodwin die afgelopen week ook werd gespot in MW voor H&M, meer bepaald in het pailletten jurkje dat nu al op menig wishlist staat! 

  matthewkaty_01 matthewkaty_220x198

.

page loaded