Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Posh goes Balmania!

Door Tiany op 09.04.2009

poshbalmania_01   poshbalmania_02

poshbalmania_04   poshbalmania_05

We vroegen ons al af wanneer skinny Beckham ten tonele zou verschijnen in de wanna-have creaties van Balmain -denk aan die geweldige jasjes met afgeronde schouders en destroyed skinny jeans- en toeval wil dat de lady afgelopen week gespot werd met een duidelijke overdosis Balmania. Ze leek onafscheidelijk van haar nieuwe aanwinst en ze ging zodanig ver in de Balmania, dat ze -op haar Birkin bag na- de complete look van de catwalk aanhad, acid wash jeans inbegrepen! Nu is La Beckham een van de gelukkigen die massa's geld kan neertellen voor zo'n outfit, maar ons portefeuille kan dat niet aan. Dus zijn we voor jullie op zoek gegaan naar alternatieven...het jasje, ligt nog moeilijk, maar ongetwijfeld pakt Zara binnenkort uit met een mooi derivaat. De kant en klare bleached jeans daarentegen, hebben we bij Mango gevonden en die geweldige gladiator sandalen met studs kan je nog met wat geluk scoren bij Zara.  

poshbalmania_03   poshbalmania_06   poshbalmania_07 jeans @ Mango

poshbalmania_08  schoes @ Zara

page loaded