Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Natalia Vodianova swimwear voor Etam

Door Tiany op 09.04.2009

Supermodel en yummy mummy Natalia Vodianova pakte al eerder uit met een very sexy collectie lingerie voor het Franse merk Etam en nu dat de zomer eraan komt -ook al is ze in België weer ver te zoeken- is de Russeische schone begonnen met de promotie van haar swimwear collectie, die naast betaalbaar er onwaarschijnlijk funky uitziet!

natalia_swim_01

Glamour babes en lolita's kunnen in de collectie badpakken, bikini's en trikini's zeker hun ding vinden. Naast felle en levendige kleuren als smaragd groen, fel oranje en diep blauw zijn er voor de iets minder gewaagde ladies ook de nodige creaties in effen kleuren of leuke grafische prints. Mrs Vodianova heeft ook gezorgd voor de nodige juweeltjes, strikjes en knopen die de collectie wanna-have swimwear alleen nog maar vrouwelijker maken....nu nog alleen een beetje veel zon en zomerse temperaturen en we zijn vertrokken ;o)

natalia_swim_02   natalia_swim_03

natalia_swim_04   natalia_swim_05

page loaded