Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel Black Friday

Door Angelique op 08.04.2009

Sticker_Diesel_Black_Friday_400x220

Special newsflash...a ja want Belmodo.tv is uiteraard alweer op de hoogte! Er zullen heel binnenkort honderden bankbiljetten uit de hemel vallen boven Antwerpen en Brussel! Strange op het eerste zicht maar so nice op het tweede.... Want Diesel lanceert Black Friday een dag waarop je met speciale Diesel 'bankbiljetten' tegen een fikse korting kan shoppen bij Diesel in Antwerpen en Brussel.

Deelnemende Diesel stores zijn die in de Nationalestraat en op de Meir in Antwerpen & in de Nieuwstraat en de Dansaerstraat in Brussel! Dit vanaf vrijdag 17 april! Staat genoteerd... maar nu nog aan die limited edition bankbiljetten geraken natuurlijk! Ja, kleine tip, hou ook Belmodo.tv komende dagen zeker in de gaten ;o) !

page loaded