Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Audrey’s "Coco Avant Chanel" première look

Door Tiany op 07.04.2009

audrey_premiere_03

Iets doet ons sterk vermoeden dat Coco Chanel ontzettend trots zou zijn geweest op Audrey Tautou's red carpet verschijning gisterenavond op de wereld première van "Coco Avant Chanel". Dat ze in Chanel zou verschijnen was meer dan een evidentie, maar haar Spirng/ Summer 2009 Couture kleedje wist ze op typische "French Chic" stijl te combineren met een stoere leren biker jacket waardoor het geheel een "edgy" kantje kreeg dat we gewoonweg prachtig vinden! Miss Tautou slaagde erin een catwalk look eigen te maken en very Chanel voor de dag te komen...we zijn dan ook razend benieuwd naar de movie die zeer binnenkort in België te zien zal zijn! 

audrey_premiere_01   audrey_premiere_02

page loaded