Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss, kookboeken & de New York Looks

Door Tiany op 06.04.2009

Supermodel Kate Moss zou naar het schijnt helemaal klaar zijn voor een nieuwe roeping in haar leven! Na ettelijke catwalks te hebben afgewandeld, het gezicht te zijn geweest van heel wat topmerken, haar eigen kledingscollecties, parfums, ge-paaldans in een clip, na 1001 covers te hebben gesierd (waaronder maar liefst 27 keer voor de Britse Vogue!!) en nog tal van andere activiteiten waar ik nu even niet meer op kan komen heeft de Britse schone de beslissing genomen om kookboeken te gaan schrijven!!! Hoe de vork precies in de steel zit, is nog niet helemaal bekend, maar Miss Moss zou naar het schijnt razend ethousiast zijn om het eerste topmodel te worden dat een kookboek uitbrengt...we houden je op de hoogte en ondertussen laten we je meegenieten van "Kate's New York looks". De lady in kwestie was daar vorige week voor de opening van de eerste Amerikaanse Topshop, ze werd meermaals gesignaleerd in haar eigen creaties voor de Britse modeketen die ze dan op traditionele Kate wijze goed wist te combineren met vintage en designer stuks.

kate_new_york01

page loaded