Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

G-Star opent shop in Gent

Door Angelique op 03.04.2009

gstar_220x198
G-Star 09 zomercampagne by Anton Corbijn

G-Star heeft al een paar jaar een erg succesvolle flagshipstore in Antwerpen en wij vroegen ons af, zeg wanneer volgt Gent met zo'n leuke shop? Wel het is een feit, de G-star Store opent vanaf vrijdag 17 april de deuren in Gent. Good news dus voor de denim lovers! 

Wij zullen zeker als eerste op de stoep staan om deze store te checken en dat verslag kan je dan hier op Belmodo.tv nalezen natuurlijk. Check trouwens ook onze nationale & internationale shopreports hier op Belmodo.tv , even klikken en dan shop till ya drop bij de coolste stores! ;o)

En vanaf vrijdag 17 april doe je dat bij G-Star in Gent!

G-Star Raw
Gent Store
Volderstraat 15
9000 Gent

page loaded