Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Topshop & Kate: de campagne beelden

Door Tiany op 01.04.2009

Het is nog maar eventjes aftellen voor de lancering van de 9de veelbesproken Kate Moss collectie voor Topshop en daarom werd het hoogtijd dat we eindelijk beelden van de campagne te pakken kregen! Bij deze Kate als haar beste zichzelf, omhuld in pakjes die ze uiteraard zelf heeft ontworpen. Morgen worden deze wanna-have creaties verwacht in de Topshop winkels en zonder twijfel zal dat zorgen voor de nodige chaos en cat fights tot gevolg...Oef!!! Dan is er toch iets positiefs aan het feit dat ik de oversteek naar Londen dan toch maar niet heb gemaakt! Al moet ik toegeven dat bij het zien van de campagnebeelden mij met moeite kan inhouden.....

topshop_moss_01

topshop_moss_02

topshop_moss_03

Meer informatie over Topshop kan je hier vinden: Topshop @ belmodo.tv  

page loaded