Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Interview met Matthew over zijn collectie voor H&M!

Door Tiany op 26.03.2009

De informatiestroom over de H&M collectie by Matthew Williamson dat in de shops zal liggen op 23 april begint uit zijn voegen te barsten, waardoor de nu al zeer geliefde kledij nog meer gehyped zal worden en dus voor nog langere wachtrijen zal zorgen....U bent gewaarschuwd!!!

Om toch maar mee te doen aan de info molen hebben we voor jullie een video opgesnord waarin Matthew uitleg geeft over de inspiratie voor zijn collectie. Bovendien krijg je bij deze de volledige collectie te zien, wat uiteraard superb is!

Click hier en begin al te watertanden bij het zien van de geweldig, kleurrijke en vooral betaalbare creaties van sir Matthew.  

page loaded