Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Milla Jovovich gezicht van Roberto Cavalli kaart

Door Tiany op 25.03.2009

Front Row Queen Milla Jovovich (die er werkelijk prachtig uitzag tijdens zowat elke show die ze bijwon in Parijs & Milaan) straalt ook als het gezicht van de nieuwe Roberto Cavalli credit card. De videoclip waarin we Milla zichzelf zien aankleden (very nice indeed!)  werd onlangs getoond op de Roberto Cavalli party in Parijs, maar aangezien we niet overal kunnen zijn en dus deze première hebben gemist, krijg je hierbij de kans om beauty Milla op je gemakje aan het werk te zien.

Wees voorbereid op een ontwakende en verdacht goed uitziende Milla die een garderobe to-die-for binnentreedt en vervolgens moeite heeft om de juiste outfit te vinden (het gevoel komt me zeer bekend voor!). Na vruchteloos van alles gepast te hebben komt ze tot de conclusie dat alles wat ze nodig heeft haar eigen Roberto Cavalli credit card is en verlaat dan ook haar mansion om bij Mr. Cavalli zelf in de voiture te stappen... een zorgeloos krediet leven heet dat... we wish ;o)

klik hier om de clip met Milla te zien

milla_cavalli_clip_01

page loaded