Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Behind the scenes met Matthew & Daria

Door Tiany op 25.03.2009

Nadat we jullie overladen hebben met beeldmateriaal van de Matthew Williamson collectie voor H&M is het nu tijd om iets meer de exotische toer op te gaan... en laten we jullie dus meegenieten van het warme Mexico en enkele behind the scenes pics van de Britse ontwerper en model Daria Werebowy die het gezicht zal worden van de campagne! De zonovergoten campagnebeelden verschijnen zeer binnenkort in het straatbeeld en zullen ongetwijfeld nog meer voor een stormloop zorgen van de H&M stores op 23 april! Je bent bij deze dus gewaarschuwd...

behind_the_scenes_hm_01   behind_the_scenes_hm_04

behind_the_scenes_hm_03   behind_the_scenes_hm_02  Strike a pose Matthew!

page loaded