Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marc Jacobs wil adopteren

Door Tiany op 24.03.2009

Nadat we vorige week lieten weten dat Marc Jacobs verloofd is met zijn Braziliaanse loverboy Lorenzo Martone, brengen we jullie deze week op de hoogte van het feit dat Mr. Jacobs ook plannen heeft om een meisje te adopteren (ohh that's gonna be one lucky girl!). Marc is naar eigen zeggen ook helemaal in de wolken over de media aandacht rond zijn verloving en wist te vertellen dat hij inderdaad een huis met tuin had gekocht in the West Village New York. 

marc_adoptie_01

Ondertussen geniet het koppel van een maand welverdiende rust in het Txai Resort in Itacara, ze zullen hun Brazil toer eindigen met een verblijf in Hotel Fasano in Rio de Janeiro... gewoon ter info in het geval je in de buurt zou zijn.... bezorg ons zeker wat foto's ;o)

page loaded