Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss debuteert haar S/S Topshop collectie

Door Tiany op 24.03.2009

Vorige week was het Kate Moss all over the place, denk maar aan haar "strike the pose" intermezzo in YSL outfit na haar Paris Fashion Week avonturen die vooral gekenmerkt werden door de nodige party hardy momenten! De YSL blazer die ze na de shoot had weten te scoren plakte als het ware aan haar lijf, want eens terug thuis in Londen werd ze meerdere nachten na elkaar gesignaleerd in "tux jacket". Dus was het dan ook zeer aangenaam om Miss Moss in een zilveren pailletten vestje en zilveren singlet te signaleren tijdens het karaoke feestje van de nieuwe Playstation Singstar... nu blijkt dat het blinkend goedje een exemplaar is van de Kate Moss Spring/Summer 2009 collectie voor Topshop die zeer binnenkort in de Londen shop zal liggen. Nice working zeggen we dan...en tja vermoed dat het daarbij zal blijven aangezien de Moss collecties meestal voor de nodige stormloop zorgen en dus in no time uitverkocht zijn!

kate_M_topshop_03   kate_M_topshop_04  de YSL tuxedo jacket

kate_M_topshop_01   kate_M_topshop_02  Kate Moss voor Topshop

page loaded