Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De zomer van Axelle Red & Hampton Bays

Door Angelique op 24.03.2009

Alrighdy crisis vollenbak, we know! Maar we hebben het echt wel gehad met dat gedoe en we mogen eigenlijk ook keifier zijn dat het met de Belgische mode ook gewoon goed gaat! Wat dacht je van Hampton Bays? Ja inderdaad, dit is Belgisch én supercool! Voor het tweede seizoen op rij is Axelle Red weer het gezicht van de campagne.

axelle_HB_1 axelle_HB_2
axelle_HB_3 axelle_HB_4

Volgens het Belgische label wordt het een zwoele zomer met, hou je vast, een zwaar prinsesjesgehalte! Maar Hampton Bays zal toch vooral de ladies aanspreken die ook serieus wat rock'n roll allures hebben. En zou Miss Red daar ook voor iets tussenzitten, denk je?... Zelfrelativering ten top én het is nu net dat waar Belmodo.tv zot van is!

Check hier exclusief op Belmodo.tv de beelden van de spring/summer 2009 shoot met Axelle Red! Enjoy the show!

page loaded