Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Liam Gallagher goes fashion!

Door Tiany op 23.03.2009

Iedereen houdt van fashion, dat is ondertussen algemeen geweten en geloof het of niet... ook Mr. Oasis Liam Gallagher is helemaal into mode! De man in kwestie heeft zich toegevoegd aan het rijtje celebs dat een collectie op de markt lanceert. Zijn creaties zullen verkocht worden onder de naam Pretty Green, worden pas in juli gelanceerd maar nu al beschikt Liam over een "fancy" site waar hij zijn waren aanprijst! Op de website vind je ook een video van een zeer serieuze Gallagher die de filosofie van het merk uitgebreid bespreekt en er ook een punt van maakt dat hij niets op de markt zal brengen dat hij zelf niet zou dragen...in zijn geval zeker dus geen "skinny things" en dus geen skinny jeans! Als je Liam mag geloven gaat hij de fashion bizz in "to get rid of that fucking shit"...wel ja, we kennen hem al langer en weten dan ook dat hij graag met vuile woorden schermt ;o)

Wat je verder nog moet weten over Pretty Green is dat de collectie voor mannen is bedoeld en dat het volledig limited edition zal zijn met de nodige schoenen, denim, trenchcoats, parka’s, T-shirts, hoedjes, sjaals en accessoires.

liam_01

check de site van Pretty Green  www.prettygreen.com  en bekijk de Liam Gallagher video over Pretty Green hier

page loaded