Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hebben nu: de "cabas" van Delvaux!

Door Tiany op 24.03.2009

De "cabas" is ongetwijfeld de meest dagelijkse & gebruiksvriendelijke aller tassen, maar elegantie is soms ver te vinden... Tot uiteraard het luxe lederwarenhuis Delvaux vorig jaar de traditionele "cabas" onder handen nam en zorgde voor een stijlvol en zeer duurzaam alternatief. Vorig jaar werden er versies gelanceerd vervaardigd uit resterende loten leer, vervolgens volgde er een versie in de Belgische driekleur (ter gelegenheid van de nationale feestdag) en dan was er ook nog Het Zoute model. 

Dit seizoen zorgt Delvaux voor de verderzetting van de "cabas" traditie met modellen gemaakt uit de zogenaamde Toile Royale, te herkennen aan het kroontjesmotief, die dan mooi worden afgewerkt met de nodige leren boordjes in iets minder conventionele kleuren... Limited edition is de geverniste fluo versie met zwart lederen afwerking! 

cabas01   cabas02

Ladies, we hebben hier weer een must-have van formaat om tijdens de zomermaanden van 's morgens tot 's avonds in stijl te dragen...

cabas03   cabas04

De nieuwe reeks Delvaux "cabas" is vanaf eind maart beschikbaar in de Delvaux stores.

page loaded