Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De to-die-for Louis Vuitton shoes!

Door Tiany op 23.03.2009

Op mijn wish-list dezer dagen...de "Spicy" sandaal van Louis Vuitton! Het is dan ook niet voor niets de "it-schoen" van het moment. Zeggen dat deze geweldige shoes gewild zijn door heel wat vrouwen is ongetwijfeld een understatement! Ga er gewoon van uit dat de vraag naar de "Spicy" nu al voor een heuse wachtlijst zorgt! Misschien geeft het mij wel de tijd om op zoek te gaan naar de nodige financiële middelen...

Even een kleine introductie...de Spicy: een met kralen, veren en juwelen versierde sandaal in slangen leer, geïnspireerd op een of andere inheemse stam, schitterend aan de voetjes van lovely ladies zoals Alexa Chung, Chloe Sevigny, Heidi Klum en ja ook Mrs. Posh Beckham (de vrouw heeft dan ook alles!) zorgde voor heel wat furore tijdens de afgelopen fashion weeks, waar heel wat paparazzi bijna een ongeluk begingen om dé it-shoe van het moment te fotograferen aan de voetjes van celebs. 

spicy_01 spicy_02 spicy_03 spicy_04  

Bij mij was het love at first sight en hoe meer ik ze zie gedragen worden onder funky outfits,  hoe meer ze bovenaan mijn wish-list belanden....pijnlijk dus! Want, reken op een slordige € 2000 voor een paar Louis Vuitton Spicy.... Aangezien mijn missie om de lotto te winnen maar niet lijkt te lukken vraag ik bij deze of er iemand mij kan helpen aan een winnend exemplaar van "Win For Life"? Please I'm getting quite desperate here ;o) 

spicy_05

page loaded