Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Matthew Williamson voor H&M: nog meer beelden!

Door Tiany op 21.03.2009

Afgelopen dinsdag lieten we jullie al kort meegenieten van enkele beelden van de H&M Matthew Williamson collectie, die echt funky, kleurrijk en voorzien is van de nodige prints zoals we het gewoon zijn van Mr. Williamson! Verwacht dus een stormloop van de H&M shops op 23 april en wees maar zeker dat ik erbij zal zijn om zowat elk Matthew Williamson stuk te scoren! Bij we deze geven we jullie nog meer redenen om binnenkort te camperen voor de H&M shops... de collectie is gewoonweg geweldig! 

On my wishlist: de zijden overall, de lange voile jurk en leren vest, de blauwe kostuum,...ehhhhh alles?!!!!!  

      nog_meer_MW_01 nog_meer_MW_02 nog_meer_MW_06

nog_meer_MW_05 nog_meer_MW_04 nog_meer_MW_03

page loaded