Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

From Springfield with love

Door Angelique op 19.03.2009

SPF_400x200

Omdat we niet altijd heel veel blabla moeten verkopen om te zeggen dat we jullie graag zien én dat de lente bijna in het land is én het dus hoog tijd is om aan die zomerse outfits te denken én jullie te verwennen....trakteren we jullie op een kortingsbon bij Springfield!

Springfield is een casual coolbrand en geeft alle “coole springfield people”, jullie dus, een korting van 30% op de nieuwe Spring/Summer collectie. En dit van vrijdag 27 maart tem maandag 30 maart 2009.

Het enige wat je moet doen, is de kortingscoupon HIER op Belmodo.tv downloaden , meteen afprinten en ermee naar een van de Springfield winkels gaan! Een shop in je buurt kan je checken op www.spf.com

Have fun en laat ons vooral hier op Belmodo.tv weten welke slag te geslagen hebt ;o)!

page loaded