Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Battle of the sexes with Nike

Door Angelique op 19.03.2009

eva_longoria_220x198
Eva Longaria het nieuwe gezicht van Nike+

Wat zeg je? Dat wij enkel kunnen lopen op naaldhakken ofwa? We don't think soooooooo ;o) Mannen eat your heart out want de vrouwen trekken dezer dagen massaal de loopschoenen aan en vooral die van Nike+ want de meest sporty battle of the sexes is begonnen!

Met de internationale campagne “Love Can Wait” roept Nike+ overal ter wereld ladies & boys op via www.nikeplus.com  om van woensdag 17 maart tem zondag 19 april de strijd aan te gaan!

Internationaal zijn actrice Eva Longoria en NBA star Tony Parker het gezicht van de Nike+ campagne. In België trekt Ann Van Elsen ten strijde tegen haar echtgenoot Gunter Van Handenhoven. Op zondag 19 april weten we wie de winnaar zal zijn: wij, the ladies of zij the boys...natuurlijk wij, you go girls !!!

page loaded