Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

13 Belgische ontwerpers & hun Mickey oortjes

Door Tiany op 17.03.2009

Men neme de beroemdste en meest schattige oortjes ter wereld - die van Mickey Mouse natuurlijk - 13 getalenteerde en gerenommeerde Belgische ontwerpers en een goed doel. Wat krijg je dan?! 13 unieke Mickey oortjes waarvan de opbrengst kinderen in ons klein Belgiëlandje helpt die besmet zijn met het HIV virus! Je zou voor minder even de economische recessie aan de kant schuiven en genereus bieden op een van deze wanna have creaties! 

Veronique Branquinho, Elvis Pompilio, Romy Smits, Olivier Strelli, Tim Van Steenbergen, Edouard Vermeulen, Christian Wijnants, Mademoiselle Jean, Sofie D'Hoore, Fabienne Delvigne, Johanne Riss, Didier Vervaeren en Isabelle de Borchgrave lieten zich volledig inspireren door de oortjes van Mickey en zorgden stuk voor stuk voor prachtige hoofddeksels aka collector's items!

Deze exclusieve oortjes zijn nu alvast te bewonderen via  www.mickeyears.be  en worden binnenkort geëxposeerd bij Francis Ferent in Brussel en Knokke. Nadien worden deze pareltjes geveild ten voordele van de vzw SMILES die met HIV besmette kinderen in het UMC Sint-Pieter te Brussel helpt en verzorgt. 

mickey_oortjes_01 mickey_oortjes_02 mickey_oortjes_03

          

page loaded