Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

JP Lespagnard nu bij 123

Door Angelique op 16.03.2009

Portrait_JP_Lespagnard

De zeer bescheiden JP Lespagnard heeft al een tijdje ons hart gestolen. Deze 29-jarige, Belgische, self-made designer, begon zijn carrière als stylist. JP is ontwerper van theater-en danskostuums en houdt van plastische kunst. Hoe kan het dan ook anders dat zijn werk zo polyvalent inspirerend is en overal warm onthaald wordt.

Vorig jaar was Lespagnard als jong talent nog laureaat van de publieksprijs -en 1.2.3-prijs op het Festival International de Mode et de Photografie de Hyères. Dit is hét festival, dat de springplank betekende voor o.a. het Nederlandse topdesignersduo Viktor&Rolf. Dat belooft een erg mooie carrière voor onze zeer timide nieuwkomer, die houdt van excentriciteit en extravagantie...

En Belmodo.tv heeft goed nieuws want JP Lespagnard heeft nu een zeer coole en betaalbare SS09 collectie uit bij de Franse modeketen 1.2.3 , de grote zus van Etam zeg maar. Het thema is Rocky Mountains, wat ons betreft een zeer geslaagde kruisbestuiving tussen Rocky, Million Dollar Baby en. Heidi Aus Den Bergen.

HH0715JS_02_074_F4A HH0715JS_09_072_F3A
HH0715JS_08_266_F2B HH0715JS_04_003_F2A

De Lespagnard collectie zal vanaf nu te koop zijn in de 1.2.3-store aan de Louizalaan 24 in Brussel.

Wij zijn alvast verzot op het rood/wit gestreept, typsiche Lespagnard kleedje, het zal €145 kosten en ofcourse willen we het in onze kast!
Laat ons vooral weten wat jullie van deze fantastische collectie vinden, we zijn benieuwd...

page loaded