Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chine lanceert lingerie collectie

Door Tiany op 16.03.2009

Multi-tasker Tim Van Steenbergen krijgt maar niet genoeg van het ontwerpen en zorgt weer voor een primeur! Na zijn spring/summer collectie voor Chine pakt hij ook dit seizoen nog uit met een beperkte en exclusieve lingerie selectie voor het Belgische merk. Chine duikt dus voor het eerst in een lingerieverhaal dat voor de zomer enkel bestaat uit een korset, bustier en jumpsuit, maar de bedoeling is dat dit najaar nog een uitgebreide collectie slipjes, slaapkleedjes en bustiers beschikbaar zal zijn in de Chine shops. Denk dus aan mooie zijde, tule en kanten stofjes in state of the art design die zeer binnenkort je bloot "lijfje" kunnen sieren...   

chine_lingerie_01   chine_lingerie_02     chine_lingerie_03

page loaded