Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Killer heels part III @ Paris Fashion Week

Door Tiany op 12.03.2009

Ook Paris Fashion Week zorgt voor de nodige "aan de rand van je stoel zitten-momenten" meer bepaald tijdens de show van Alexander Mcqueen waar een aantal modellen het toch weer moeilijk kregen met de stelten waarop ze moesten lopen, dit dan nog in combinatie met onwaarschijnlijk volumineuze jurken.... En je zou voor minder verschrikt kijken bij het nemen van een stap op de catwalk! 

  pfw_trips_02 pfw_trips_04   pfw_trips_03

Pijnlijke scenario's ook bij Hermès, waar model Tatjana Patitz tot bijna 3 keer een kleine val maakte en dus al wiebelend haar pas moest redden. Misschien had dit vooral te maken met het feit dat ze al een tijdje niet meer op de catwalks had gestaan (het topmodel ut de glorie periode is inmiddels 43). Zelfs toen ze de finale liep was het bijna touch-down en daarom kreeg ze dan maar een dikke knuffel van Jean Paul Gaultier...  

pfw_trips_06   pfw_trips_01   pfw_trips_05

page loaded