Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Je gepersonaliseerde Vuitton!

Door Tiany op 11.03.2009

Wie helemaal into logomania is, heeft nu nog een extra reden om een Louis Vuitton tas aan te schaffen! Anno 2009 kan je namelijk niet alleen blinken met het befaamde LV monogram, maar ook met je eigen gepersonaliseerde logo of naam! 

Het Franse luxe label geeft je vanaf nu de kans om je tas te "upgraden" met je eigen initialen of logo en dus een persoonlijke touch te geven aan je aankoop. Het initiatief is momenteel enkel mogelijk voor de Speedy 30 en de Keepall Bandouli 55 tas en nu al vinden we het geweldig! Ik zie het al helemaal voor me... het belmodo.tv logo levenslang prijken op een Louis Vuitton tas ;o) 

Wederom sponsors gezocht, want uiteraard hangt er een prijskaartje aan je eigen versie van Louis Vuitton, reken op circa € 1000. In zekere zin valt de prijs wel mee voor een item dat levenslang de jouwe zal zijn (en later in je erfenis zal belanden) of ben ik weer gewoon een goede reden aan het bedenken om toch maar weer zot te gaan doen?!

gepersonliseerde_lv_01

page loaded