Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Doggy Fashion by Cavalli

Door Tiany op 11.03.2009

Dé ontwerper die uitpakte met een exclusieve credit card tijdens de start van een crisis periode, Mr Roberto Cavalli is niet van plan om zich maar iets aan te trekken van de recessie en dat blijkt uit zijn vers van de pers business venture... een Cavalli collectie voor onze dierbare viervoeters! Uiteraard hoort er bij de Roberto Cavalli Pets collectie de nodige bling bling en dat betekent dat de creaties barsten van de Swarovski diamantjes, leopard prints en gepofte jasjes (?!) Lijkt mij best verwarrend voor je doggy, maar bon! De collectie stopt niet bij kledij, want Roberto heeft ook gezorgd voor de nodige accessoires als juwelen, tassen en schaaltjes...  

cavalli_pets_01

page loaded