Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De voordelen van het Kate Moss zijn

Door Tiany op 12.03.2009

Beweren dat "Kate Moss zijn" voordelen met zich meebrengt is een zware understatement, de lady in kwestie is gewoon een wandelende "lucky bastard" en ja bij deze mag je gerust weten dat er een lichtelijk gevoel van jaloezie door me heen raast... Je zou ook voor minder, als je bedenkt dat Lady Moss direct na de Chanel show het nodige mocht incasseren backstage. Slechts enkele uren na Lagerfeld's prestaties voor Chanel, werd Kate al gespot in een Chanel gebrodeerd jasje vers van de catwalk en heel wat met jade bewerkte juwelen uit de fall winter 2009 collectie. De buit; zes ringen, twee armbanden en een lange ketting met hanger en ongetwijfeld kan ze nog rekenen op de nodige goody bags... voel je nu ook al een tikkeltje jaloezie opborrelen?!   

chanel_buit_01 chanel_buit_02

page loaded