Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Paris Fashion Week: de celebs & Kate Moss!

Door Tiany op 10.03.2009

No worries als je de Place Vendôme en als zijn shows niet hebt gehaald afgelopen weekend, want wij zorgen voor de essentie van het gebeuren....namelijk de sterren die voor de extra "buzz" zorgen tijdens zo'n Paris Fashion Week! Want geef toe, we zijn op dit moment de winter echt een beetje beu en te veel rapporteren over het komend winter seizoen is op dit moment net een beetje te veel van het goede (toch vandaag!) 

Bon, ondertussen weten we dat la Pamela haar kontje goed heeft staan schudden op de catwalk van Vivienne Westwood, de Baywatch babe was werkelijk de ster van de avond, in wat ons betreft toch iets minder draagbare outfits, let's say: not my cup of tea! Hoog celeb gehalte was uiteraard te vinden op de show van Dior waar we onderen anderen Charlize Theron, Milla Jovovich en Eva Green konden bewonderen. 

paris_fashion_week_celebs_04 paris_fashion_week_celebs_05 paris_fashion_week_celebs_07

Milla Jovovich, by the way, hebben we zowat op alle fashion parties en shows gespot, maar de lady is niet alleen...Peaches Geldof en haar aanhangsel slash vriendin Cory Kennedy waren ook all over the place, ook de volumineuze Beth Ditto heeft heel wat frontrow tickets weten te scoren en dan is er nog de "I might just be getting enough of him & her" Kanye West en Amber Rose (en pas op, I love the guy, maar soms is "trop" gewoon té veel!).

paris_fashion_week_celebs_08 paris_fashion_week_celebs_06 paris_fashion_week_celebs_09

Bij Lady Stella McCartney uiteraard ook een mooi gevulde front row, met onder anderen daddy McCartney, Pink, Beth Ditto, size zero styliste Rachel Zoe en royal beauty Charlotte Casiraghi. 

paris_fashion_week_celebs_02 paris_fashion_week_celebs_01 paris_fashion_celebs_15

Maar dé show waar iedereen naar uitkeek, was uiteraard die van Chanel, want geef toe dat Kaizer Karl als geen andere weet hoe hij zijn front row moet vullen met A-listers! Van de partij waren; fashion nieuwkomer Freida Pinto, Lily Allen, Claudia Schiffer en uiteraard Mila Jovovich, again, looking great! (die moet nogal een valies hebben gehad!). En...dé Chanel en Paris Fashion Week verschijning waar zowat elke fotograaf een kiekje van wilde hebben, was uiteraard Kate Moss...gekleed in zwart en met bi-colore coupe haar, hou vooral dat in de gaten, want de lady is en blijft een trendsetter!

paris_fashion_celebs_14 paris_fashion_celebs_13 paris_fashion_celebs_12

paris_fashion_celebs_11 paris_fashion_celebs_10

paris_fashion_celebs_16

page loaded