Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Madonna & de Fashion bizz

Door Tiany op 09.03.2009

Vorig jaar pakte Madonna uit met een mini collectie voor H&M en blijkbaar heeft ze de smaak te pakken want we hebben ons laten vertellen dat de queen of pop weldra in de voetsporen zal treden van J-Lo en Beyonce en een kledingscollectie zal toevoegen aan haar cv! The rumour has it dat Madge een collectie op de markt zal brengen in samenwerking met Ed Hardy baas Christian Audigier.  Dat Madonna een grote fan is van de Ed Hardy tattoo print sweats, t-shirts & caps is geen geheim, ze wordt voortdurend gespot in de opzichtige creaties. Vraag is nu of ze samen met Audigier dezelfde toer zal opgaan, maar volgens insiders zou het om een totaal nieuwe brand gaan... we'll keep you posted!  

madge_hardy_01 madge_hardy_03 madge_hardy_02

page loaded