Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Delvaux & Veronique Branquinho

Door Tiany op 09.03.2009

Dé samenwerking waar menig fashionista op zat te wachten is dan eindelijk een feit! We moeten weliswaar nog een half jaartje wachten, maar bon, dan hebben we nog even de tijd om te sparen voor een van de meest interessante kruisbestuivingen uit de Belgische geschiedenis! Luxelederhuis Delvaux gaat namelijk in zee met Veronique Branquinho die zich vanaf nu artistieke directrice van Delvaux mag noemen en tja... dat kan niet anders dan voor een mooi, zeg maar beeldig resultaat zorgen! Denk aan de mix van de artisanale en kwalitatieve kunsten van Delvaux en de eigentijdse en tijdloze klassevolle ontwerpen van Branquinho. Ik kan nu al niet wachten tot de elegante lederen pareltjes van Delvaux by Veronique Branquinho in de shops belanden! 

Veronique_Branquinho_01 Veronique_Branquinho_03 Veronique_Branquinho_02

page loaded