Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smile+Bike=WVB

Door Angelique op 08.03.2009

Onze Belgische trots Walter Van Beirendonck lanceert een limited edition fietstas voor ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’

fietstas_vanbeirendonck_220x198fotovanbeirendonck_RonaldStoops_220x198

De Antwerpse modeontwerper Walter Van Beirendonck heeft een funky fluo fietstas ontworpen. Alleen wie deelneemt aan de fietspromotiecampagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ kan zo'n tas bijeen sparen . Met deze milieubewuste designertas borduurt Van Beirendonck voort op zijn eigen huidige collectie ‘Glow’. WVB meldde ons het volgende: “Met de fiets kun je iets vertellen over jezelf, net zoals je dat doet met de kleren die je draagt.”

‘Smile+Bike’ is dan ook de slogan op de fietstas. “Ik fiets zelf graag,” vertelt Van Beirendonck, “ik rij met zo’n typische oude Hollandse fiets. En als ik fiets, lach ik vaak. Ik word er gewoon vrolijk van." Oh ja, wij ook Walter ook al doen we het veel te weinig! Maar Belmodo.tv heeft de boodschap begrepen!

'Met Belgerinkel naar de Winkel’ staat dit jaar dus volledig in het teken van de mode, we like! De campagne gaat van start tijdens de Naked-modeshow op zaterdag 16 mei in de Kammenstraat te Antwerpen.

Wie van zaterdag 16 mei tot en met zaterdag 20 juni met de fiets gaat shoppen bij de deelnemende lokale handelaars in heel Vlaanderen, kan zegels sparen om de fietstas te bemachtigen.

Meer info vind je op www.belgerinkel.be en nu met zijn allen, fashionable die fiets op ;o)!

page loaded