Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Coco avant Chanel: de filmtrailer!

Door Tiany op 08.03.2009

We hebben jullie al eerder foto's laten zien van de nu al must-see fashionmovie 'Coco avant Chanel'. Wat ons bescheiden mening betreft, nu al een kaskraker in wording over het leven van designer Gabrielle 'Coco' Chanel vertolkt door niemand minder dan de Franse topactrice Audrey Tautou... En het is niet lang meer slapen voor we ons naar de zalen kunnen reppen om de film zelf te zien, want de première staat gepland op woensdag 22 april weliswaar in Parijs! Maar daar heeft Thalys ongetwijfeld wel een gepaste oplossing voor! In afwachting tot de wereldpremière en om nog meer zin te krijgen in deze prent volstaat hier klikken om de filmtrailer te bewonderen! Want Belmodo.tv houdt jullie helemaal, als echte fashionkippen, ofzoiets ;o) up-to-date natuurlijk!

audrey_01   audrey_02

page loaded