Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De zoete broodjes van Victoria Beckham!

Door Tiany op 05.03.2009

Victoria Beckham is ongetwijfeld very happy met haar jurkjes die als zoete broodjes verkopen! Op net-a-porter is haar volledige collectie al een tijdje uitverkocht en in feite geldt dat voor alle locaties waar de Beckham strakke jurkjes verkocht werden! Het was dan ook maar een kwestie van tijd voor er een celeb gespot zou worden in een nauw aansluitend Posh jurkje...en voilà, we found her! Heidi Klum werd gisteren namelijk gespot in een zwarte versie van de zogenaamde "Bidart" dress, een strak jurkje met een geweldige v-hals dat voordien in size 0 op Victoria herself te zien was. Benieuwd Of Lady Beckham blij was met de free publicity?!

zoete_broodjes

page loaded