Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bonjour Paris…Paris Fashion Week gaat van start!

Door Tiany op 05.03.2009

In Milaan kregen we tranen op de Jil Sander catwalk, mega sex appeal en de come-back van de veiligheidsspeld (weliswaar een moderne versie ervan) dankzij Versace, Prada zorgde voor urban warriors en killer heels, de boys van Dolce & Gabbana voor oversizede schouders en Marilyn Monroe en de tweeling Caten van DSQUARED zorgde dan weer voor Starbucks koffie bekers als accessoire...so very LA! (denk aan de Olsens die ook niet zonder kunnen) Benieuwd wat Parijs voor ons in petto heeft...

jilsanderfw_09_06 bonjour_paris_03 bonjour_paris_02

dolce_fw_01 prada_FW_09_03 bonjour_paris_06

De laatste week der modeweken is vandaag van start gegaan en geloof me, modejournalisten zijn na 4 weken crossen van show naar show wel zeer blij dat er eindelijk een einde in zicht is! Maar, voor het zover is volgt nog een week van grote modenamen en heel wat Belgisch ontwerperstalent! 

bonjour_paris_01

Vandaag was er onder anderen de Kris Van Assche show en de surprise van enfant terrible Gareth Pugh die uitpakte met een 8 minuten durende video presentatie. Morgen kijken we uit naar Bruno Pieters, Balenciaga en favoriet van vorig seizoen Balmain. Op vrijdag staan "kleppers" als Dior & Lanvin op de schedule en het is wachten tot dinsdag voor de show van Chanel. Parijs sluit volgende donderdag met Hermès, Louis Vuitton en Miu Miu wat ongetwijfeld voor spektakel zal zorgen! Wij houden je op de hoogte! 

bonjour_paris_05

page loaded