Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dolce & Gabbana front row

Door Tiany op 04.03.2009De Dolce & Gabbana jongens weten als geen ander hoe ze een A-list front row moeten trekken, met als resultaat een rijtje vol Hollywood beauties die voor de nodige "buzz" en extra publicity zorgden! Slumdog Millionaire ster Freida Pinto maakte haar debuut op een fashion show en genoot duidelijk van de catwalk en heel de fashion scene. Verder waren sterren als Naomi Watts, Eva Mendes, Kate Hudson en uiteraard Scarlett Johansson van de partij. Ook ex-topmodellen als Eva Herzigova, Nadja Auermann en Claudia Schiffer waren meer dan présent!

dolce_fw_06dolce_fw_07

dolce_fw_08dolce_fw_09

En ook al was het een "aandacht-trekkende front row", konden we onze ogen niet afhouden van de Dolce & Gabbana creaties die wederom voor de nodige volumes zorgden ter hoogte van de schouders (à la Elsa Schiaparelli) en er weer ultra luxurious uitzagen! Geweldig, het overaanbod aan rijkelijke stoffen met de nodige borduursels, elegante mantelpakjes, referenties naar de jaren '30 en '40 en naar het einde van de show toe een ode aan Marilyn Monroe in de vorm van zwart-wit prints op mooi getailleerde jurkjes... We like, very much! 

dolce_fw_03dolce_fw_05dolce_fw_04

dolce_fw_01dolce_fw_02

page loaded