Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Gossip goes Fendi?

Door Tiany op 02.03.2009

Beth Ditto, de very sexy zangeres van de groep The Gossip doet het de laatste tijd zeer goed als mode icoon. Zo stond ze onlangs alles verhullend op de cover van de eerste editie van LOVE (dat debuteerde met een verkoop van meer dan 67 000 exemplaren!), tekent ze voor het Britse merk Evans een collectie waarvan de shoot deze week zou moeten gebeuren en naar alle waarschijnlijk mag ze met haar band The Gossip een optreden geven op de Fandi party tijdens de Paris Fashion Week. Vorig jaar was de eer aan Amy Winehouse die een slordig 1 million dollar kreeg voor de gig! Dus ja, goed nieuws voor Miss Ditto....  Lilly Allen had dan toch gelijk met haar "I'll take my clothes of & it won't be shameless, cause everyone knows that's how you get famous!"

beth_ditto_01

 

page loaded