Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Milaan & Miuccia Prada

Door Tiany op 02.03.2009

Belmodo.tv all-time favourite ontwerpster Miuccia Prada heeft me weer van mijn modesokkel geblazen! De lady pakte namelijk uit met een collectie die de "urban warrior" in jezelf weer naar boven doet komen! Zou dit haar tegenaanval zijn op de recessie?! Als ze dan zo ten strijde trekt dan kan ze niet anders dan overwinnen...of hoe mode het alsnog allemaal positief inziet en zin heeft om te overleven! 

prada_FW_09_09

We zagen leren "gladiator" jurkjes, pumps met studds en de nodige franjes die verwijzen naar Trojaanse helmen. We zagen warme tinten als bordeaux en paars, leren laarzen die tot aan de dijen reikten en "deux-piecekes" uit mooie rijkelijke stoffen. Bij Prada ook geen sprake van recessie, bont was namelijk all over the place...en ook al werd deze geshowd in onwaarschijnlijk mooie tinten en staat de naam Prada erin, it's still a no go wat mijn diervriendelijk modehartje betreft! Voor de rest vond ik het wel een zeer gesmaakte collectie en ook moderedactrice Suzy Menkes wist te vertellen dat ze " the best coats & suits of this Milan season" had gezien!

prada_FW_09_02prada_FW_09_06prada_FW_09_07

prada_FW_09_08prada_FW_09_04prada_FW_09_03

page loaded