Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Christopher Kane ontwerpt voor Versus

Door Tiany op 01.03.2009

Donatella's protegé en ontwerper Christopher Kane gaat meewerken aan de relaunch van Versus. De jonge designer die ook al eerder werkte voor het Atelier Versace en de Versace accessoires zal voor Versus een zogenaamde "capsule" collectie van Versus tassen en schoenen ontwerpen. De officiële aankondiging van de samenwerking met Kane zou dit weekend nog moeten gebeuren aangezien de Versus Kane goodies dit weekend ook nog getoond worden! Wij van onze kant zijn helemaal in de wolken met deze samenwerking! Christopher Kane is namelijk echt een creatieve duizendpoot die regelmatig een totaal andere richting durft in te slaan, zo is zijn zomer collectie "beestachtig frêle" en pakt hij voor de winter van 2009 uit met heel wat grafische elementen.   

christopher_kane_02christopher_kane_07christopher_kane_03S/S 2009

christopher_kane_05christopher_kane_08christopher_kane_09F/W 2009

page loaded