Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bikkembergs Flagshipstore Milaan

Door Tiany op 01.03.2009

Bikkembergsaddicts hebben vanaf nu één adresje waar ze zich volledig kunnen laten gaan in een echt Bikkembergs imperium! De Antwerpse ontwerper heeft afgelopen week namelijk zijn allereerste flasgshipstore geopend aan de Via Manzoni 47 - Milano. De opening ging uiteraard gepaard met de nodige toeters en bellen en in dit geval waren dat 100 voetballers gekleed in luxueuze trainingspakken die door de straten van modestad Milaan paradeerden.  

De giga store is maar liefst 1300 vierkante meter groot, drie verdiepingen hoog en een totaalconcept waar je de casual, luxe en sportieve collecties kan kopen. Helaas moet je dus voor onze Belgische designer naar Italië vliegen, maar bon dan heb je weer een goede reden om die lang uitgestelde city trip naar Milaan te boeken! 

bikkembergs_01

page loaded