Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Milaan & Jil Sander

Door Tiany op 28.02.2009

De Milaan Fashion Week is op volle toeren aan het draaien en dat betekent dat er op hoge stiletto's (lekker op zijn Italiaans) van de ene show naar de andere wordt gecrossed...

Highlight van een "Milanese vrijdag" was ongetwijfeld de show van Jil Sander, waar de Belg Rad Simons weer zorgde voor architecturale pracht. Dat Raf Simons graag zo nu en dan zijn opleiding architectuur weer bovenhaalt en met mode vermengt blijkt zeker en vast uit de collectie die hij neerzette voor de winter van 2009. Eenvoudige elegantie, perfecte snit, een overwegend neutraal kleurenpalet en naar het einde van zijn show toe een aanbod aan kleur in "curvilineaire"  & gewaagde vormen die rond de vrouwenlichamen kronkelden. Wat mij betreft weer een prachtige collectie die heel wat aanhangsel zal krijgen komende winter.

jilsanderfw_09_02jilsanderfw_09_01

jilsanderfw_09_03jilsanderfw_09_04

Ook tijdens de show van Jil Sander, de 1 million dollar question: Wat was er aan de hand met kersvers model Auguste Tomasuite? Het model in kwestie was tijdens haar catwalk appearance aan het huilen...werd ze dan zo emotioneel van de JIl Sander pracht?   

jilsanderfw_09_06

page loaded