Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Versace+crisis=Versus

Door Lies op 26.02.2009

Na 4 jaar in de koelkast gezeten te hebben, komt de Versus-lijn van Versace terug in de rekken. Versus bestond sinds 1989, en is het wat budgetvriendelijkere zusje van de hoofdlijn van 'ons Donatella', die het meteen goed wil doen: de komende twee jaar zullen er 20 winkels van Versus openen!

De eerste collectie laat nog even op zich wachten, want die zou pas tegen Spring/Summer 2010 klaar zijn. Maar voor de ongeduldigen onder ons (en daar rekenen we onszelf bij) zullen er eerder al accessoires en parfums ter beschikking zijn.

Stijlvolle, moderne, sensuele en luxueuze ladies: deze lijn is voor jullie! En wij vermoeden eigenlijk voor ál diegenen die weten van de recessie. Goede tactiek, Donatella!

versus_01versus_02

page loaded