Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

UPS loves fashion!

Door Angelique op 26.02.2009

Koerierdienst UPS houdt van mode en van jong talent én laat dat voor een tweede keer zien door opnieuw een grote Fashion Contest te organiseren. En dat komt goed uit want mensen die van mode van jonge talenten houden, die zien wij ook heel graag natuurlijk! En onze pakjes met outfits of shoes, die we worldwide online shoppen, komen altijd netjes en vriendelijk afgeleverd toe dus zijn wij dubbel tevreden ;o)

Ondertussen zijn de 9 finalisten van deze modeconcours bekend en kan je vanaf morgen vrijdag 27 februari via www.upsalamode.com stemmen op je favoriete UPS-ontwerp. En je steunt op deze manier niet alleen de modestudenten maar je maakt er ook kans op een kledingsbon van het Belgische ladylabel Bruno Antognini!

bruno_antognini_220x198_2bruno_antognini_220x198
Bruno Antognini creëerde het UPS-uniform voor de vrouw.

De 9 wedstrijdcreaties zijn van de hand van laatstejaars-en Masterstudenten van modeacademies in Gent, Brussel en Luik. Op woensdag 29 april zal een expertenjury samen met jullie stemmen de winnaar kiezen. De winning designer krijgt een mooi bedrag van €1500, ideaal als beginnend ontwerper om verder je modedroom te helpen financieren natuurlijk.

De ultieme UPS-creatie zal je trouwens ook vanaf begin mei kunnen bewonderen in de Bruno Antognini boetieks in Antwerpen en St.-Niklaas.

Maar vooraleer het zover is, tonen wij nog even alle 9 ontwerpen. Laat ons vooral weten welke jouw favoriet is en Belmodo.tv brengt jullie uiteraard meteen op de hoogte als we weten wie de grote winnaar van deze Fashion Contest is!

petre_300x300Lyndsay Petre
reis_300x300Yara Reis
saliba_300x300Charlotte Saliba
thiry_300x300Elodie Thiry
ghysel_300x300Aline Ghysel
de_greef_300x300Pierre De Greef
kleinen_300x300Evelyne Kleinen
collignon_300x300Vinciane Collignon
rauw_300x300Alexendra Rauw

page loaded