Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louise Maselis onderweg naar Milaan

Door Lies op 25.02.2009

Onze nieuwe Belgische trots Louise Maselis heeft alweer een topdefilé binnengerijfd want momenteel is het 15-jarige model onderweg naar Milaan. That's right: Milano, dé Italiaanse fashion capital! Ze is gevraagd om de show van het hoogaangeschreven modehuis Jil Sander te lopen.

maselis_01maselis_02

Het lijkt allemaal supersnel te gaan voor dit soon-to-be topmodel. Vorig jaar won Louise nog de Elite Look-modellenwedstrijd in China. Enkele fotoshoots en defilés later zagen we haar al op de catwalk bij Calvin Klein (!), vorige week op de NY fashion week. Nu dus present in Milaan, en dit weekend hup terug op het vliegtuig, want maandag zit ze weer op de schoolbanken! Go Louise, and do your little turn on the catwalk!

page loaded