Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Comptoir des Cotonniers op zoek naar Moeders & Dochters

Door Tiany op 25.02.2009

Naar jaarlijkse traditie gaat het comfy Parijse modemerk Comptoir des Cotonniers weer op zoek naar leuke en vooral fotogenieke Moeders & Dochters duo's. Comptoir des Cotonniers staat niet alleen bekend om haar vlotte kledingcollecties maar ook om haar sterke campagnes waarin moeders & dochters geportretteerd worden zoals ze zijn. 

Momenteel is het merk bezig aan de herfst/winter campagne van 2009 en daarvoor zijn ze dus op zoek naar nieuwe duo's. Wil je samen met je dochter of met je moeder het gezicht worden van de nieuwe campagne dan is Comptoir des Cotonniers shop, Schuttershoffstraat 41 in Antwerpen the place to be op woensdag 25 maart tussen 17u en 20u

cdc_01cdc_02

page loaded