Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bruno Antognini spots

Door Angelique op 25.02.2009

BA_1BA_2
BA_4BA_3

Het Belgische label Bruno Antognini heeft er twee nieuwe shoppingspots bij. Het ultravrouwelijke monobrand opende afgelopen weekend een store in Luik en komend weekend mag Aalst het label tot zijn vaste fashionwaarden rekenen.

Even wat shop/city info: Luik is een erg goede keuze want het is er zeer fijn shoppen en ook Aalst kent al een tijdje echte fashionhotspots! En dat kunnen wij als shopaholics alleen maar toejuichen! Binnenkort trouwens nog meer shopreports vanuit Luik & Aalst hier op Belmodo.tv, waar anders? ;o)

Bruno Antognini kleedt de casual lady, die van relativering houdt. Het merk straalt pure klasse uit en kiest voor komend seizoen voor heel veel kleur, laagjes en heel wat easy fitting dresses! We love it!

Check nu al de hele SS09 collectie van op www.b-antognini.be waar je ook alle adressen van de boetieks vindt.

page loaded